İzmir Travesti Nilüfer

Merhaba çapkın beyler, ben İzmir travesti partner adayınız Nilüfer. Sizlere kısaca kendimden bahsedeyim, 1.60 boyunda ve 48 kilo bir hatunum, temiz ve bakımlıyımdır ve kendime dikkat etmeyi çok severim. Sizlere aktif ve pasif, trans, cd travesti olarak hizmet verebilmekteyim. Otel ve rezidanslara gelebilir kapalı kapılar arkasında hoş vakitler geçirebiliriz. Grup seks, oral seks benim için herhangi bir sıkıntı yaşatmamakta sizlerin mutlu olması ve beraber güzel anlar yaşamak benim için çok önemli. Yatakta sınırları zorlamayı seven ve karşımdaki partnerimin zevk alması için elimden geleni yapabilirim.

Sizleri kendi evimde karşılayabilir, birbirinden farklı fantezi donanımı ve kıyafetlerim ile daha önce hiç yaşamadığınız bir tecrübeye sahip olabilirsiniz. Benim ile bir kere beraber olduktan sonra sizlerin yorumlarını baz alarak beni sürekli arzulamaya devam edeceksiniz ve unutamayacaksınız.

Eğer bir partner adayı arayışı içerisinde iseniz, İzmir travesti sitemize gelip kendinze hoş bir partner adayı aramaya hemen başlayabilir ve onlara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz

Comments (0)
Add Comment