İzmir Travesti Eylül

Ben İzmir travesti Eylül, kısaca sizlere kendimden bahsedeyim minyon bir tipim ve yatakta doyumsuz olabiliyorum. Her türlü fantezi donanımlarına ve kıyafetlerine sahibim, sizlerin fantezilerine uygun olarak neredeyse sınır tanımayıp sınırları zorlamayı seviyorum. İzmir eve gelen travesti, sizleri evimde ağırlayıp zevkinize göre isterseniz yatak veya duş zaman, mekan bana fark etmiyor birbirimizle ateşli dakikalar geçirmek için sabırsızlıkla bekliyorum.

Geçmişe dönmek, etrafımdaki insanlar şuan ki kafam ile keşke okul zamanlarıma dönebilsem çok eğlenceli zamanlardı arkadaşlarımı özlüyorum diye bahsediyor. Bendeki nasıl bir kafa ise ben şuan ki bilgim ile geçmişe dönebilsem zirve yapacak bütün hisseleri ve ve madencilik şeylerini biliyorum diyorum. Aklım fikrim bir yatırımda neden ise, yatırım yapmak cidden hoşuma bir giden olay borsacılık hisse arz talepleri gibi olaylar. Emekli olmak için beklemek yerine belli hisselere belli bir parayı sabit bir şekilde yatırsam beş veya on sene içerisinde elime geçebilecek olan para beni zaten emekli etmeye yetiyor ve artıyor, üzerine bana belli bir miktar para bile kalıyor. Şu anlık hedefim bu aktif  bir gelirim olduğu zaman düzenli bir şekilde hisse yatırımı yapacağım ve kendimi güzel bir noktada göreceğimden eminim. Hiç kimse bir şeyleri sıfırdan kazanmadı eğer kazanmak istiyorsan, kaybetmekten korkmayıp tekrar tekrar denemek zorundasın!

İzmir sınırsız travesti, İzmir aktif ve pasif, trans, cd travesti sizlerin fantezilerinizi gerçekleştirmek için bekliyorlar, tek yapmanız gereken şey sitemize girip birbirinden seksi hatunlardan bir tanesini beğenmek ve onlara ulaşmak.

Comments (0)
Add Comment