İzmir Ödemiş Travesti Fulya

Merhaba canlar, ben İzmir travesti partneriniz Fulya, ödemiş bölgesinde yaşıyorum, isterseniz sizleri evimde ağırlayabilir veyahut otel veya rezidanslara gelebilirim. Temiz ve bakımlı birisiyim, sizleri memnun edebilmek için elimden geleni yapabileceğime inanıyorum. Farklı farklı fantezi donanımlarına sahibim, sizleri baştan çıkaracak ateşli elbiselerim bulunmakta. Kafanızın ucundaki en çapkın hayalleri gerçekleştirebiliriz beraber zevk alabiliriz beyler. İzmir aktif ve pasif, trans, cd travesti olarak ta sizlere hizmet verebilmekteyim.

Merhabalar yine kendi terapi noktama gelip kimsenin okumayacağı yazılar için hayali okurlarıma yazı yazmaya devam ediyorum. İzmir travesti konuları girerken bir yandan da lige hakim olabilmek için maç izlemekteyim şuanda. Eğer buraya kadar gelip bunları okuduysanız kesinlikle doğru yerdesiniz ve sitemizin gelişmesine yardımcı oluyorsunuz. Sizlere burada elveda deyip konumu bitirmeye gidiyorum hoşça kalın.

İzmir eve gelen travestiler, kapıda çok seksi giyinmiş bir hatun tarafından karşılanmak ve kapalı kapılar arkasında güzel vakitler geçirmeye ne dersiniz. Eğer böyle çapkın hayalleriniz var ise hemen İzmir travesti sayfamıza gidip hatunların sizler için paylaşmış olduğu fotoğraflardan kendinize bir partner adayı bulup seksi doruklarınıza kadar hissedebilirsiniz.

Comments (0)
Add Comment