İzmir Masöz Travesti Demre

Çifte hazzın lezzetine varın, Demre travesti hatunlar muhteşem ötesi zaman geçireceğinizin garantisini sizlere vermekten mutluluk duyarım. Hepinize selam vermek ve bana gelmeniz için bu yazı boyunca ikna kabiliyetimin tamamını kullanmak niyetindeyim. Bugün kendimi çok enerjik ve müthiş hissediyorum, teker teker bana geleceğiniz anların hesabını yapıyorum o derece mutluyum ve arzuluyum.

İzmir Masöz Travesti

Sen bana geldiğinde gerçek bir İzmir masöz hatun ile birlikte olman için tüm şartları gerçekleştirmiş olacağız. Benden aşağıda yayınlanan telefon numaram ile çok rahat bir şekilde arayarak randevu alabilirsiniz. Telefonda istediğiniz cinsellik türünü lütfen belirtiniz artık nasıl bir fanteziniz varsa gelmeden yanıma söyleyin ki birlikte gerçeğe dönüştürelim. Telefonda utanmadan, sıkılmadan bana her şeyi anlatabilirsiniz, bu sayede sizin hakkınızda geniş bilgi sahibi olacağım ve daha zevkli bir gece olacak.

Çok ciddi ve sizi üzecek bir şartım yok, genellikle Demre otele gelen travesti bayan olarak sizlerle otellerde yada evlerde buluşuyorum, ancak başka mekan kabul etmiyorum. Ön sevişme yapıyorum, oral yapmayı seviyorum, ilişkiye karşıyım ama ufak pipili iseniz bir ihtimal yeterli bahşiş karşılığı olabilir. İzmir üniversiteli öğrenci travesti bayan kız olarak 26 yaşında üniversiteden yeni mezun olmuş kültürlü ve kendini geliştiren bir hatunum. Cinselliğimi her zaman canlı tutarım boş zamanlarımda, internetten erotik video izler, kendimi dildo rahatlatır ve bolca kitap okurum. Beylerin aramasını beklerim, bildiğiniz maşallahım var. Ateşime kapılıp yanmak isteyen azgın beylerin beni aramalarını istiyorum.

Comments (0)
Add Comment