Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

İzmir Tire Travesti Zehra

  • Listelenmiş: 22 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 44 days, 12 hours
İzmir Tire Travesti Zehra - Resim 1

Açıklama

Merhaba canlar, sizlere İzmir travesti Zehra’yı tanıtacağım, kendisi esmer bir makine resmen, taş gibi fiziği ve inanılmaz duruşuyla gören beyleri direk azdırıyor. Kendisi yatakta bir o kadar yetenekli ve aktif veya pasif şekilde sizlere hizmet sunabilir iken, birbirinden farklı fantezi kıyafetleri ve donanımlarına da sahip. Zehra hem seks konusunda, hem de masaj konusunda oldukça tecrübeli. Sizler ile otel ve rezidanslara gelebilir ve kapalı kapılar arkasında gönlünüzü istediğiniz gibi eğlendirebilirsiniz. Eğer sizler de kendinize Zehra gibi bir partner adayı arayışı içerisinde iseniz mutlaka İzmir travesti sitemize bir göz atıp, hatunların sadece sizler için paylaşmış olduğu özel fotoğrafları arasından seçebilir ve hemen onlara ulaşabilirsiniz.

Merhabalar sizlere tekrardan İzmir travesti konusu altında beraberim, üzerimdeki aşırı yorgunluğu atamıyorum o kadar hamlammışım ki vücudumdaki bütün kaslar ağrıyor resmen. Kolumu kaldırmaya kalksam kramp giriyor ve aşırı rahatsız oluyor, neyse iyi oldu zaten hamlığı atmam bir iki güne ağrılarım geçer ve bir an önce beslenmeme tekrardan dikkat etmem gerekiyor.

İzmir eve gelen travesti, sizleri kapıda karşılayacak seksi bir hatun ile sabahlara kadar seksi vakitler geçirmek için hemen sitemize uğramalısınız.

Etiket Yok

57 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 8666c6572a8c833

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın