Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

İzmir Karşıyaka Travesti Zehra

  • Listelenmiş: 19 Ağustos 2024 20:00
  • Süre sonu: 41 days, 12 hours
İzmir Karşıyaka Travesti Zehra - Resim 1

Açıklama

Merhaba canlar, Ben İzmir travesti Zehra  kendi hakkımda sizlere ufak bir özet geçeyim. 1.75 boyunda ve 62 kiloyum ve esmerim. Karakter olarak çok doyumsuz bir hatunum. Sizlerin fantezilerinizi gerçekleştirmek için kıyafetlere ve donanımlara sahibim, hoş vakitler geçirmek için gerekli olan her şeye sahibim. İzmir aktif ve pasif, trans, cd travesti olarak sizlerin isteklerinizi karşılayabileceğim. Yatakta sınırlarımı zorlamayı severim ve sabit durmayı pek sevmem.

Evet yeni bir gün yeni konular girmeye devam etmekteyim. Bugün biraz konu girmeye geç başladım, evi temizlemem kıyafetleri asmam günlük rutin ihtiyaçları yapmam lazımdı. Gereksiz ve sıkıcı vakitler geçirdiğim bir zamandayım, boş gürültü ve kavgadan hoşlanmam ama bu sıralar boca karşılaşmak zorundayız gibi görünüyor, 4 gün sonra hepsi sona erecek nasıl olsa sıkıntı yok. İyi arkadaşlıklar da mutlaka kavgalar yaşanır ve bunların üstesinden gelinerek daha sağlam biz dostluk temeli atılır.

İzmir eve gelen travestiler, evde ağırlanıp seksi anlar mı yaşamak istiyorsunuz? Tek yapmanız gereken sitemize girip kendinize hoş bir partner adayı aramak, sizlerin isteklerinizi fantezilerinizi gerçekleştirecek hatunlar sitemizde bulunmakta.

Etiket Yok

42 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 92066c35e09c46d6

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın