Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

İzmir Torbalı Travesti Hülya

  • Listelenmiş: 11 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 32 days, 12 hours
İzmir Torbalı Travesti Hülya - Resim 1

Açıklama

Sizlere İzmir Torbalı Travesti Hülya olarak kendimden bahsedeceğim, İzmir Torbalı Travesti bu bölgede pek fazla Travesti olmasa da sizlere İzmir Eve gelen Travesti olarak evlere gelip kendi evimde de karşılayabilirim. Yatakta sınırları olmayan ateşli bir hatunum, diğer kadınlar gibi sadece belli bir pozisyonda kalmayıp karşımdaki bireyi memnun etmek için elimden gelen her şeyi yaparım. Fantezi kıyafetlerim ve donanımlarım ile sizleri baştan çıkarmak, ateşli anlar yaşatmak, hayallerinizi süslemek istiyorum.

Sadece karelerden oluşan bir dünya düşünün, her gördüğünüz şey bir blok değerinde kare ve kırıp ulaşabileceğiniz bir Dünya. Çokta katı kuralları olmayan, fizik kanunları basit olan bir dünya yaratarak oyun camiasında rekorlar kırmış bir mekanik bu, demek ki sadece inanılmaz grafikler ve fizik kanunları yaratılmadan da üstün başarılar yaşanabiliyormuş. Kimi firmalar yıllarını harcayıp birbirinden fazla yeni teknolojileri kullanıp hiç bir başarı bile elde edemiyorlar, bana göre önemli olan reklamcılık bu konuda amaç inanılmaz kreatif bir tanıtım yaparak insanları merak içerisinde bırakmak, bu sayede insanlar merakta kalacak ve bu projeye erişmek için deliler gibi savaşacak.

İzmir Torbalı Travesti fantezilerinizi gerçekleştirmek için burada. İzmir Aktif, pasif, cd, trans Travesti bir hayal edin uzun bacaklı seksi bir hatunla duşta sıcak akan suyun altında, ateşli anlar yaşamak hayallerinizi gerçekleştirmek için çok beklemeyin, kendinize göre bir İzmir Torbalı Travesti hatun bulun ve yolunuza devam edin.

 

Etiket Yok

43 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 30066b68d89ddb62

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın