Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

İzmir Urla Travesti İrem

  • Listelenmiş: 13 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 31 days, 12 hours
İzmir Urla Travesti İrem - Resim 1

Açıklama

Sizlere İzmir Urla travesti İrem olarak, birinden ateşli ve güzel resimlerimi paylaşıyorum. İzmir sınırsız travestiler arasında zirvelerde olup seksi, ateşli bir hatunum. Fantezi fark etmeksizin rüyalarınızdaki geçeyi size yaşatmak için buradayım. Aktif, pasif, trans, cd denince ilk aklınıza gelecek olan o hatun benim, çünkü sizlere inanılmaz anlar yaşatacağım. İzmir Urla evi olan travesti olarak seni her zaman huzur ve çok ateşli olarak karşılayacağım, inanılmaz ateşli dakikalar geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

Donanımdan çok iyi anladığımı düşünerek şimdi buraya bir kaç açıklama yapacağım, öyle bir hala geldik ki en işlevsiz gücü düşük olan bir ekran kartı bile 5 haneli rakamlara ulaşmış durumda, inanılmaz bir olay gerçekten neden böyle olduğunun farkında olmayan hala tonlarca insan var. Bir genç olarak inanılmaz bir makine toplamak istiyorum insanlar bunu 1000 birime yapabilirken ne yazık ki bizim için artık bu sayılar inanılmaz bir duruma geldi. Piyasadaki güncel bir çok grafik gereksinimlerini karşılamak için gerekli olan kartlar almış başını gidiyor, onu geçtim aynı şekilde ucuz olması gereken bellekler almış başını gidiyor. Neyse vakit geldiği zaman inanılmaz güzel bir sistem toplayacağıma inancım tam o kadarda zor bir şey olarak görmüyorum bunu, tek yapmam gereken şey emek sergilemek ve birazda zaman, zamanı doğru kullandıktan sonra başarılamayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Neyse şimdilik bunları bir kenara bırakalım, eğer İzmir Urla Evi olan Travestilerle ilgileniyorsanız, mutlaka sitemize göz atmalısınız !

 

 

Etiket Yok

53 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 74666b5563050dc9

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın